elements1-3

Telefoon: +31 6 14 12 56 96

elements1-1

E-Mail: Info@seolo.nl

SEO Blog

In deze blog bespreek ik onderwerpen die ook op jouw website betrekking hebben. Denk daarbij aan vindbaarheid, structuur en communicatie zowel online als offline. Wil je op de hoogte blijven van elke nieuwe blog-post, registreer je dan voor de nieuwsbrief.

Alles over beoordelingen? 3 zienswijzen.

Alles over beoordelingen? 3 zienswijzen.

Als je producten verkoopt krijg je te maken met beoordelingen. Deze worden graag gelezen door consumenten. Het beïnvloed ons koopgedrag. Beoordelingen werken echt conversieverhogend, mits ze geloofwaardig zijn. Maar wat doe je met slechte beoordelingen?

SEO tips 2021 voor jouw website

SEO tips 2021 voor jouw website

SEO tips 2021 voor jouw website Bekijk de verzamelde SEO tips.SEO tips 2021 SEO is niet iets wat je even aan of uit zet. Het is een proces dat continu veranderd. Als je begint met optimaliseren voor zoekmachines is de eerste vraag altijd: "Wat komen mensen zoeken op...

Online kopen. Wat zijn de 8 voor- en nadelen?

Online kopen. Wat zijn de 8 voor- en nadelen?

Gek genoeg wordt bij een webshop het retourbeleid en de verzendkosten in grote mate bekeken. Er is zelfs een groep mensen die niet online koopt als het niet gratis bezorgd wordt. In de winkel vraagt niemand hier om. Wat zijn de voor- en nadelen van online kopen?

Verzendkosten berekenen?

Verzendkosten berekenen?

Verzendkosten berekenen is niet te onderschatten. Je hebt een shop, mooie producten en die moeten verstuurd worden. Verzending kost geld, wat bereken je door aan jouw klant? En hoeveel? Welke strategie volg je voor jouw verzendkosten en wat doe je met jouw retourbeleid?

Wil je weten wat er voor jouw website mogelijk is?
Neem contact op!

Een eerste blik op jouw website kost je niets en levert je zeker een paar nieuwe inzichten op.