Je hebt meer succes met een
SEO Expert aan je zijde

Met jouw SEO programma

aan de slag

Een goede website is een lastig iets. Om goed te doorgronden wat het verhaal achter jouw website is informatie en aan aanpak nodig. Daarvoor bespreken we samen de doelen en verwachtingen van de website voor jouw bedrijf. Verder bespreken we het onderwerp of thema van jouw website en uiteraard de beoogde doelgroep. Op basis daarvan kan ik als buitenstaander gericht naar jouw website kijken om te onderzoeken waar de knelpunten zitten en hoe het doel gerealiseerd kan worden. Oftewel, we pakken de kansen die zich voordoen.

 

Wat doen we?

SEO is meer dan alleen backlinks toevoegen voor een website.
Onderzoek, website structuur, content en usability zijn daarin ook belangrijke factoren.

Website scan

De website wordt gescand op technische factoren, deze zijn vaak snel en makkelijk te verhelpen, daar zit de eerste winst.

k

UX Research

Wat doen mensen op jouw website? Waar struikelen ze over. Als je dit helder hebt en verhelpt blijven mensen langer op jouw website en stijgt de conversie.

Brand Identity

Hoe sterk is jouw merk vergeleken met de concurrentie? Wat doet de concurrentie en hoe ga je de strijd aan?

Website Strategy

De strategie zetten we samen op, in overleg. Er wordt dan zowel naar de korte als de langer termijn gekeken. Een SEO strategie loopt eigenlijk altijd meerdere maanden.

Web Development

Indien nodig adviseren we ook aanpassingen aan je website, dit kan van het aanschaffen van een plugin tot het bemiddelen van een programmeur zijn.

Backlinks

Backlinks worden meegenomen in het plan, het is relatief kostbaar, maar levert wel resultaten op.

SEO programma
Krijg nieuwe inzichten voor content en een betere website

Doelen voor jouw website kunnen bijvoorbeeld zijn:

%

Meer bezoekers

%

Meer tevreden klanten

Betere conversie

Meer rankings

Dit zijn de programma’s voor ondernemingen
die zelf grip en begrip willen hebben op hun website.

Wat lost het op?

  • Jouw website is meer dan een visitekaartje dat je afgeeft aan iemand die je kent of net leert kennen. Je wilt ook dat mensen die zoeken in Google of Bing jouw website vinden. Dit moet dan natuurlijk gericht zijn en toegespitst op jouw bedrijf.
  • Én.. als je bezoekers trekt naar jouw website wil je dat ze snappen wat je doet en ze gaan overwegen met je in zee te gaan. De structuur en bediening moet logisch zijn voor gebruikers.
  • Doordat je begrip krijgt hoe indexering en de zoekmachines werken kun je gerichter en met meer succes werken aan jouw website en meer bezoekers trekken.

Wat doet het precies?

Zoekmachine optimalisatie, in samenwerking met ondernemer, door SEOLO

Wat wordt ik er beter van?

Jij als ondernemer krijgt inzicht en kennis van online activiteiten wat je helpt bij het uitbouwen en verder ontwikkelen van je website. En uiteindelijk meer bezoekers en klanten.

Kosten voor externe partijen zoals voor Linkbuilding, tekstschrijvers, hosting en webdesign zijn geen onderdeel van het aanbod en worden extra berekend.

aan de slag met SEO

Waarom SEOLO?

  • Recht toe recht aan strategie en uitvoering.
  • Resultaatgericht
  • Uitgebreid keyword onderzoek
  • Per maand opzegbaar, gebruik SEOLO zolang je het nodig hebt.
  • Kosten zijn tijdelijk door training van medewerkers, je leert hoe het werkt.

Hands-on aanpak

In de eerste paar weken kun je al resultaat boeken. Omdat SEO een lange doorwerktijd heeft, zal het effect ook lang doorwerken.

SEO loont!

Het inzetten van  een goede SEO strategie loont zich. Het brengt een betere conversie, meer bezoekers en uiteindelijk meer omzet.

Het maakt niet uit of je een bedrijfspagina hebt of een complete webwinkel, overal vallen dingen te verbeteren. De hulp van een SEO Expert helpt je verder.

b

Voor Producten

Voor Branding

aan de slag met SEO

Wil je jouw website een SEO boost geven?
Neem contact op!

Een eerste blik op jouw website kost je niets en levert je zeker een paar nieuwe inzichten op.